Wie ben ik?

Ik ben Jesse Deelstra en ik wil zeilen, ik wil op reis! Ik ben geboren op 24 april 2003 in Zutphen en mijn grootste hobby is zeilen.

Op mijn 12e ben ik bij de zeeverkenners gegaan. In het begin vond ik het nog spannend maar ik vond het steeds leuker. Bij zeeverkenners ben ik voor het eerst een half kamp mee geweest. Het jaar daarop had ik de smaak te pakken en ging mee met het grote kamp.

Ik zit nu in de 9e klas (3 HAVO), speel piano en zit nog steeds bij zeeverkenners. Ik zeil wekelijks (als het weer het toelaat). Bij zeeverkenners ben ik begonnen als hoosmaatje en ben sinds kort ‘boots’! naast het zeilen bij de zeeverkenners zeil ik ook graag mee met klipper Isis van de  Gouden Vloot.

School at Sea

Ongeveer een half jaar geleden hoorde ik van School at Sea.  Ik heb me meteen ingeschreven voor een informatie bijeenkomst en raakte steeds meer geïnteresseerd. Op deze site kunt u meer lezen over wat School at Sea is en over de route.

Nu de uitdaging

Deze reis wil ik enorm graag maken maar de kosten zijn 25.000,- euro en dat moet ik zelf bij elkaar zien te krijgen door sponsoren en fondsen. Voor de sponsoren kan ik wel wat terug doen. Bijvoorbeeld de vlag in de mast hijsen, een presentatie geven, een fotoboekje maken of sponsorkleding dragen. Er wordt altijd veel publiciteit gegeven bij vertrek van het schip en de aankomst in diverse landen. Om dit geld bij elkaar te krijgen heb ik uw hulp nodig!

foto met dank aan Renée