De kosten van School at Sea zijn € 22.500 voor zes maanden. Dit is inclusief het verblijf met volpension op het schip, de begeleiding van docenten aan boord, het School at Sea programma en de excursies aan land. Hierbij komen nog de kosten voor alles wat ik nodig heb ter voorbereiding. (inentingen, paspoort, zakgeld, telefoonkosten, zeilkleding). Hiervoor moet ik rekenen op nog eens € 2.000 aan extra kosten. Het schip vertrekt 20 oktober 2018 en komt precies een half jaar later op 20 april 2019 weer aan in Nederland.

In totaal is dat dus rond de € 25.000. Dat kan ik niet alleen betalen daarom heb ik uw hulp nodig in de vorm van sponsoring. Ook heb ik uw hulp nodig bij ideeën voor deze sponsoring.

In overleg kan ik voor de sponsorgelden wat terug doen. Een aantal mogelijkheden zijn:

  • Ik kan vanaf € 250 sponsorkleding dragen. Uw naam en/of logo zijn daarmee zichtbaar op de foto’s die gemaakt worden en gepubliceerd worden.
  • Bij sponsoring vanaf € 1.000 kunt u uw bedrijfsvlag meegeven. Deze zal per toerbeurt in het want gehesen worden bij aankomst en vertrek uit de havens in Nederland en onderweg. Vanaf € 5.000 komt deze vlag vast in de want. Bij vertrek uit Nederland wordt School at Sea tot nu toe steeds goed gevolgd door de media. Zo zijn de NOS, SBS6 en verschillende kranten elke keer bij het vertrek geweest. En daarnaast is uw bedrijf zichtbaar in de Caraïben! Ik kan ambassadeur voor uw bedrijf zijn in de landen waar ik van boord kom. In overleg kan ik een activiteit uitvoeren voor uw bedrijf.
  • Natuurlijk kunt u ook andere bedragen sponsoren. Alles is welkom. Alle sponsoren krijgen een vermelding met logo of (bedrijfs) gegevens op mijn website, blog en mijn Facebook pagina.
  • Verder kunt u goederen sponsoren. Ik ga deze gebruiken tijdens mijn reis of ik zal ze verkopen.
  • Ik kan als ik terug  kom van de reis een presentatie op uw bedrijf geven.
  • Uiteraard is het ook mogelijk om anoniem te blijven. Uw naam of logo zal dan nergens genoemd of getoond worden.

Voor sponsors van 500 euro of meer heb ik een unieke tegenprestatie. Voor iedere 500 euro die u of uw bedrijf sponsort mag er 1 persoon een dag mee zeilen op klipper DE HOGE WIER van de Gouden Vloot. Dat is als ik weer terug ben. Ik zal dan aan boord vertellen over mijn reis. Sponsor je 1000 euro dan mag je met 2 personen komen, 1500 euro 3 personen etc…  

(De klipper zeilt vanaf 20 personen)

Als ik het geld niet op tijd heb, kan ik niet mee. Het gesponsorde bedrag zal dan worden teruggestort. Als ik definitief mee ga, maak ik een blog zodat u mij kunt volgen.

Tevens kunt u mij sponsoren voor tijd op zee of afstand op zee.

Een dag: € 137

Een week: € 962

Een maand: € 4167

In een half jaar tijd ga ik ongeveer 12.000 zeemijlen afleggen, dat is ongeveer €2,- per zeemijl.

1 zeemijl: €2

10 zeemijlen: €20

25 zeemijlen: €50

100 zeemijlen: €200

250 zeemijlen: €500

500 zeemijlen: €1000

Particuliere giften van 0-500 euro

Giften onder de 500 euro kunnen overgemaakt worden op mijn eigen rekening. Jesse Deelstra NL08SNSB0706027027

Particuliere giften boven de 500 euro

particulieren giften groter dan 500 euro zijn mogelijk aftrekbaar van de belasting als u het schenkt aan de stichting School for Life met ANBI-status. Neem in dit geval even contact met mij op.

Sponsoring bedrijven

Bedrijven kunnen de kosten voor sponsoring aftrekken van hun winst. Daarvoor is het noodzakelijk dat u een factuur ontvangt. Het is verplicht dat ik een tegenprestatie voor uw bedrijf lever. Als u mij wilt sponsoren neem dan contact op dan zorg ik dat er een factuur gestuurd wordt.

De Hoge Wier